Spijskaart

Maak gerust uw keuze.

Zomerkaart (enkel 's avonds)

Koude voorgerechten
Carpaccio cœur de bœuf – burrata – avocado - rivierkreeftjes
Terrine van ganzenlever – mango salsa – gekonfijte rode ui – karamel van balsamico

Warme voorgerechten
Gebakken eendenlever – shi také – dashi – groene asperges
Scampi diabolique maar toch iets anders (mascarpone – schapenkaas)

Visgerechten
Op vel gebakken zeebaars – zuiderse groenten – pesto - parelcouscous
Kikkerbil en scampi – Thaise wijze – kokos – paksoi

Vlees en gevogelte
Parelhoen supréme – gebraiseerd witloof – spek – beukenzwam
Iberico varkenswangetjes – Chimay – ui en jonge wortel
Brasvar Varkens côte à l’os - vergeten groenten - truffelsaus

Vegetarisch
Opgevulde aubergine – feta – gekonfijte kerstomaat – rode ui
Wok van groene groenten – belloumi – geroosterde noten - appelsien

Nagerechten
Nougat glacé – rode vruchten coulis
Tiramisu - speculooscrumble - koffiegel
Warm appeltaartje – amandelschilfers – ras el hanout (10 min)
Moelleux van chocolade - ijs (10 min)

Voor een vlotte bediening beperken we de keuze tot 4 verschillende gerechten per tafel

Onze klassiekers

Voorgerecht koud/warm
Klassieke carpaccio van rund
Gravlacks huisbereid - zure room – haring kaviaar
Garnaalkroketjes met garnituur
Kaaskroketjes met garnituur

Hoofdgerechten vis/vlees
Gebakken vis van de dag – muenière – slaatje – friet
Gebakken scampi – lookroom – slaatje – friet
Steak tartaar – klassieke garnituur – slaatje – friet
Steak – gebakken – peperroom/champignon – slaatje – friet

Dessert
Dame Blanche
Crème brulée

Voor een vlotte bediening beperken we de keuze tot 4 verschillende gerechten per tafel

Kids

Balletjes in tomatensaus
Stoofvlees
Kipfilet
Kaaskroketje
Garnaalkroketje

Kindergerechten worden geserveerd met frietjes en garnituur.


Allergenen

Gelieven op voorhand te melden , zo kan onze chef hem aanpassen , en voor u ook alles naar wens te laten verlopen.