Spijskaart
Maak gerust uw keuze.
Zomerkaart (enkel 's avonds)
Koude voorgerechten |
Carpaccio cœur de bœuf – burrata – avocado - rivierkreeftjes |
Terrine van ganzenlever – mango salsa – gekonfijte rode ui – karamel van balsamico |
Warme voorgerechten |
Gebakken eendenlever – shi také – dashi – groene asperges |
Scampi diabolique maar toch iets anders (mascarpone – schapenkaas) |
Visgerechten |
Op vel gebakken zeebaars – zuiderse groenten – pesto - parelcouscous |
Kikkerbil en scampi – Thaise wijze – kokos – paksoi |
Vlees en gevogelte |
Parelhoen supréme – gebraiseerd witloof – spek – beukenzwam |
Iberico varkenswangetjes – Chimay – ui en jonge wortel |
Brasvar Varkens côte à l’os - vergeten groenten - truffelsaus |
Vegetarisch |
Opgevulde aubergine – feta – gekonfijte kerstomaat – rode ui |
Wok van groene groenten – belloumi – geroosterde noten - appelsien |
Nagerechten |
Nougat glacé – rode vruchten coulis |
Tiramisu - speculooscrumble - koffiegel |
Warm appeltaartje – amandelschilfers – ras el hanout (10 min) |
Moelleux van chocolade - ijs (10 min) |
Voor een vlotte bediening beperken we de keuze tot 4 verschillende gerechten per tafel
Onze klassiekers
Voorgerecht koud/warm |
Klassieke carpaccio van rund |
Gravlacks huisbereid - zure room – haring kaviaar |
Garnaalkroketjes met garnituur |
Kaaskroketjes met garnituur |
Hoofdgerechten vis/vlees |
Gebakken vis van de dag – muenière – slaatje – friet |
Gebakken scampi – lookroom – slaatje – friet |
Steak tartaar – klassieke garnituur – slaatje – friet |
Steak – gebakken – peperroom/champignon – slaatje – friet |
Dessert |
Dame Blanche |
Crème brulée |
Voor een vlotte bediening beperken we de keuze tot 4 verschillende gerechten per tafel
Kids
Balletjes in tomatensaus |
Stoofvlees |
Kipfilet |
Kaaskroketje |
Garnaalkroketje |
Kindergerechten worden geserveerd met frietjes en garnituur.
Allergenen
Gelieven op voorhand te melden , zo kan onze chef hem aanpassen , en voor u ook alles naar wens te laten verlopen.