Spijskaart
Maak gerust uw keuze.
Winterkaart 2024-2025 (enkel 's avonds)
Koude voorgerechten |
Carpaccio Holsteiner licht gerookt – rode ui – rucola – gebrande hazelnoot |
Gerookte eendenborst – karamel van sinaasappel en soja – witloof – crumble van okkernoot |
Warme voorgerechten |
Gebakken eendenlever-gekonfijte wilde eenden boutjes-dashi-shi také |
Risotto – boschampignon – Parmezaan – rucola |
Visgerechten |
Op vel gebakken zeebaars – stoemp met traag gegaard buikspek en knolselder |
Scampi & kikkerbil – Thaise wijze – kokos – paksoi |
Vlees en gevogelte |
Parelhoen suprême – gebraiseerde savooikool – spek – beukenzwam-fine champagnesaus |
Wildstoofpotje – Chimay – najaar groenten |
Hertenkalf filet-opgelegde peertjes op mijn oma’s wijze -veenbessaus |
Vegetarisch |
Opgevulde aubergine-kerstomaat-sjalot-fetta |
Wok van knolselder en butternut – belloumi – hazelnoot |
Voor een vlotte bediening beperken we de keuze tot 4 verschillende gerechten per tafel
Onze klassiekers
Voorgerecht koud/warm |
Klassieke carpaccio van rund |
Gravlacks huisbereid - zure room – haring kaviaar |
Garnaalkroketjes met garnituur |
Kaaskroketjes met garnituur |
Hoofdgerechten vis/vlees |
Gebakken vis van de dag – muenière – slaatje – friet |
Gebakken scampi – lookroom – slaatje – friet |
Steak tartaar – klassieke garnituur – slaatje – friet |
Steak – gebakken – peperroom/champignon – slaatje – friet |
Dessert |
Dame Blanche |
Crème brulée |
Voor een vlotte bediening beperken we de keuze tot 4 verschillende gerechten per tafel
Kids
Balletjes in tomatensaus |
Stoofvlees |
Kipfilet |
Kaaskroketje |
Garnaalkroketje |
Kindergerechten worden geserveerd met frietjes en garnituur.
Allergenen
Gelieven op voorhand te melden , zo kan onze chef hem aanpassen , en voor u ook alles naar wens te laten verlopen.