Spijskaart

Maak gerust uw keuze.

Winterkaart 2024-2025 (enkel 's avonds)

Koude voorgerechten
Carpaccio Holsteiner licht gerookt – rode ui – rucola – gebrande hazelnoot
Gerookte eendenborst – karamel van sinaasappel en soja – witloof – crumble van okkernoot

Warme voorgerechten
Gebakken eendenlever-gekonfijte wilde eenden boutjes-dashi-shi také
Risotto – boschampignon – Parmezaan – rucola

Visgerechten
Op vel gebakken zeebaars – stoemp met traag gegaard buikspek en knolselder
Scampi & kikkerbil – Thaise wijze – kokos – paksoi

Vlees en gevogelte
Parelhoen suprême – gebraiseerde savooikool – spek – beukenzwam-fine champagnesaus
Wildstoofpotje – Chimay – najaar groenten
Hertenkalf filet-opgelegde peertjes op mijn oma’s wijze -veenbessaus

Vegetarisch
Opgevulde aubergine-kerstomaat-sjalot-fetta
Wok van knolselder en butternut – belloumi – hazelnoot

Voor een vlotte bediening beperken we de keuze tot 4 verschillende gerechten per tafel

Onze klassiekers

Voorgerecht koud/warm
Klassieke carpaccio van rund
Gravlacks huisbereid - zure room – haring kaviaar
Garnaalkroketjes met garnituur
Kaaskroketjes met garnituur

Hoofdgerechten vis/vlees
Gebakken vis van de dag – muenière – slaatje – friet
Gebakken scampi – lookroom – slaatje – friet
Steak tartaar – klassieke garnituur – slaatje – friet
Steak – gebakken – peperroom/champignon – slaatje – friet

Dessert
Dame Blanche
Crème brulée

Voor een vlotte bediening beperken we de keuze tot 4 verschillende gerechten per tafel

Kids

Balletjes in tomatensaus
Stoofvlees
Kipfilet
Kaaskroketje
Garnaalkroketje

Kindergerechten worden geserveerd met frietjes en garnituur.


Allergenen

Gelieven op voorhand te melden , zo kan onze chef hem aanpassen , en voor u ook alles naar wens te laten verlopen.